Shauna Teaken bemutat egy 3 napos tanfolyamot Budapesten, Magyarországon,

October 2-4, 2020

 

Az utazási korlátozások miatt ez az osztály most élőben közvetítésre kerül. További információkért vegye fel a kapcsolatot a házigazdával.

Különböző országok más-más árszabás érvényes a gazdasági helyzetüket figyelembe véve.

 

 

Hogy megtudd, a te országodban mi az érvényes ár, írj egy e-mailt: shauna@thehappymouth.com. 

 

A 3 napos tanfolyam tartalmazza:

Tisztításokat és Happy Mouth™ rendszer aktiválási pontjait, melyek futtatását Dr. Tom Kolso bemutatja illetve partnerünkön begyakorlásra is kerül.
Happy Mouth tartalmaz:
* Alvó rendszerek aktiválási fejpontjait (köztük például a „Fiatalító rendszer” )
* Kézrátétes kezeléseket állkapocs problémákra, fogszuvasodásra, fogínysorvadásra és még ennél is többre
* Eljárásokat fognövesztésre, fogíny, csont és ideg regenerálásra és még ennél is többre

 

Ki fogunk kulcsolni számos dolgot a testünkből ezen a tanfolyamon – olyan dolgokat amikről sosem gondoltad hogy megváltozhatnak.

Az új Happy Mouth tanfolyam legalább kétszer olyan potens mint bármelyik korábbi ezelőtt.

Dr. Tom a kezelések nagyrészét átdolgozta, annak érdekében, hogy még gyorsabban generálódhassanak a változások.

Minden korlátozó energia kioldásra került. Vannak új eljárások, melyekkel ideget lehet regenerálni, elbánnak a fogszuvasodással, fogínysorvadással és új fogat is képesek növeszteni. Továbbá van egy új tiszításunk is, amivel a kételyt lehet kioldani – ami talán a legnagyobb hátráltató tényező szokott lenni.

A tanfolyam után Happy Mouth™ Minősített Kezelővé válsz. Fel is lehetsz tüntetve a weboldalon is.

Mindemellett vannak olyan eljárások, melyek feladata azon mikroorganizmusok aktiválása, melyek a lepedéket „eszik”, illetve egy kézrátételes technika a fertőzésekre és még sok más is.

Mindemellett beszélünk még többek között az amalgán tömésekről, fogorvossal kapcsolatos fóbiákról, fogíny visszahúzódásról, csontvesztésről, fogkocogtatásról és fogcsikorgatásról, fogászati implantátumokról és tejfogakról. A tanfolyamon vannak olyan aktiváló pontok is, melyeket telekurzusokon még nem említettünk – Fiatalító pont, mely a testünk teljes fiatalító rendszerét aktiválja, és Hajnövesztő pont, a szép hajkoronáért.

Az Eac résztvevője 6 hónapos hozzáféréssel rendelkezik Dr. Tom teljes videólejátszásához, amely elősegíti a 3 napos tanfolyamot. Nincsenek audio letöltések a Happy Mouth órákról.

Kérlek regisztrálj és írd alá a jogi nyilatkozatot, ezt követően a fizetéshez szükséges linkeket elküldjük részedre.

A tanfolyam díja: $1695USD /507900.00HUF

Ha egy éven belül megismétli az osztályt, akkor az 585 USD, 1-2 éven belül 845 USD

 

Bejegyzés:

 

**Medical Disclaimer - The information on this site, classes and recordings are provided as an information resource only, and is not to be used or relied on for any diagnostic or treatment purposes. This information is not intended to be patient education, does not create any patient-dentist- relationship, and should not be used as a substitute for professional diagnosis and treatment. Please consult your dental health care provider, for an appointment, before making any dental decisions or for guidance about a specific dental condition. Happy Mouth™/Your Happy Mouth™/The Happy Mouth™ expressly disclaims responsibility, and shall have no liability, for any damages, loss, injury, or liability whatsoever suffered as a result of your reliance on the information contained in this site or in classes or recordings.
Your Happy Mouth™